31/05/2016

Ananas-passion-kookossmoothie

Reseptit

ananas-passion-kookossmoothie_puhdistamo_kookosvesi_kookosöljy

 

Tässä yksi tämän hetken lempparivälipaloistani – superterveellinen ja ravitseva ananas-passion-kookossmoothie, joka toimii loistavasti myös aamupalana. Tämä smoothie on samaan aikaan sekä raikas ja kirpeä että makea ja kermainen. Täydellinen, ainakin omasta mielestäni.

 

Syön melko paljon smoothieita ja heitän blenderiin milloin mitäkin kaapista sattuu löytymään. Kunhan sinne humahtaa hiilareiden lisäksi niin rasvaa kuin proteiiniakin. Tässä smoothiessa yhdistyvät monet lempiraaka-aineeni – ananas, passionhedelmä, kookos, avokado ja sitruuna. Kookos eri muodoissaan on sitruunan ja avokadon ohella yksi miltei päivittäin käyttämistäni raaka-aineista. Tähän reseptiin lisäsin kookosta sekä kookosveden että kookosöljyn muodossa. Kookosvesi on täydellinen nesteyttäjä ja janon sammuttaja. Aivan loistava tuote muun muassa treenin jälkeen. Nam!

 

Törmäsin Puhdistamon uutuustuotteeseen, 100% kookosveteen ja maisteluunhan se meni. Puhdistamon kookosvesi on aidoista nuorista vihreistä kookoksista kerätty ja siltä se myös maistui. Herkkua! Monet kookosvedet kun ovat tiivisteistä tehtyjä ja ajoittain tunkkaisen makuisia. Tämä ponnahti samantien Puhdistamolta lempituotteideni joukkoon. Suosittelen.

 

Ananas-passion-kookossmoothie (kaksi isoa lasillista)

1 passionhedelmä

5 cm paksuinen pala tuoretta ananasta

1 kypsä avokado

1 rkl kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä

1 tölkki kookosvettä

½ dl proteiinijauhetta

tuoretta sitruunaa

 

Halkaise passionhedelmä ja kaavi hedelmäliha blenderiin. Leikkaa tuoreesta ananaksesta pala ja kuori. Älä heitä ananaksen kovaa keskustaa pois, sillä juuri siitä löytyy se kuuluisa ananaksen nestettäpoistava ominaisuus. Halkaise avokado ja kaavi hedelmäliha. Lisää kookosöljy, kookosvesi ja proteiinijauhe (itse käytän Foodinin maustamatonta heraproteiinia). Purista lopuksi tuoretta sitruunaa. Sekoita kaikki blenderissä ja nauti!

 

Translation: Pineapple-passion fruit-coconut smoothie is one of my favorites at the moment. Tastes amazing and gives you all the vitamins you need to kick start your day. Throw a chunk of pineapple, one passion fruit, one avocado, coconut water, coconut oil and protein powder into a blender. Squeeze a bit of lemon, blend and enjoy. 

 

ananas-passion-kookossmoothie_puhdistamo_kookosvesi_kookosöljyananas-passion-kookossmoothie_puhdistamo_kookosvesi_kookosöljyananas-passion-kookossmoothie_puhdistamo_kookosvesi_kookosöljypuhdistamo_100%_kookosvesiananas-passion-kookossmoothie_puhdistamo_kookosvesi_kookosöljy ananas-passion-kookossmoothie_puhdistamo_kookosvesi_kookosöljy ananas-passion-kookossmoothie_puhdistamo_kookosvesi_kookosöljy

 

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.