20/08/2016

AAMUVESI

Kauneus & hyvinvointi, Reseptit

Veden tärkeyttä iholle, mielelle ja elimistöllemme ei voi korostaa liikaa. Terveysvaikutuksia sataa joka tuutista. Siltikin unohdan välillä päivän mittaan juoda vettä! Olen parantanut tapojani tämän suhteen paljon, mutta I’m not there yet. Aamut ovat kuitenkin eri juttu. Iso lasillinen vettä ravitsee yön aikana kuihtunutta kehoani ja siksi tuunaankin veteni erityisen ravintorikkaaksi. Opin tämän tavan Lifted-etäverkkovalmennuksessa ja se on tullut jäädäkseen. Kunhan rohkenen, niin taidan siirtyä vieläkin tuunatumpaan veteen, mutta saa nähdä.

 

aamuvesi_Puhdistamo_MSM+C

 

Jätän joka ilta kaksi täyttä vesikannua pöydälle hapettumaan yön ajaksi. Veden sanotaan olevan parempaa hapettuneena kuin suoraan hanasta nautittuna. Happirikkaampi vesi kuulemma ravitsee elimistön janoa nopeammin ja paremmin. Totta tai ei, niin juon joka aamu tuunatun veden ja nimenomaan hapettuneesta vedestä. Tuunaus pitää sisällään puoli litraa yön yli seisonutta vettä, melkein puolikkaan sitruunan mehun sekä yhden ruokalusikallisen Puhdistamon MSM + C-jauhetta. That’s it! Helppoa kun mikä. Ihana superjuoma ennen aamukahvia.

 

Miksi MSM-jauhetta?

 

MSM-jauhe on itselleni must. Se on luonnollinen rikkiyhdistelmä, joka vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä tukee nivelten hyvinvointia ja sidekudosten terveyttä. Se auttaa hyvin itselläni myös lihasten palautumisessa. Jotta MSM imeytyisi parhaalla mahdollisella tavalla, kannattaa veteen lisätä C-vitamiinia. Käyttämässäni Puhdistamon MSM-jauheessa on jo itsessään C-vitamiinia, mutta lisään aina sitruunaa reilusti siitä huolimatta.

 

aamuvesi_Puhdistamo_MSM+C

 

AAMUVESI

 

½ litraa vettä (jätä edellisenä iltana yön ajaksi pöydälle hapettumaan)

n. ½ sitruunan mehu

1 tl – 1 rkl MSM-jauhetta (aloita pienestä määrästä, jotta elimistösi tottuu MSM-jauheeseen ja nosta pikkuhiljaa max. 1 rkl/päivä)

 

Nauti kerralla ja aloita uusi päivä energisenä!

 

Translation: My morning water hydrates my body from the night’s detox. MSM powder mixed into water and some freshly squeezed lemon juice is a must for me in the mornings.  

 

aamuvesi_Puhdistamo_MSM+C

 

BLOGINI LUKIJOILLE KAIKISTA PUHDISTAMON TUOTTEISTA  -10% ALENNUSKOODILLA 08113 HEIDÄN VERRKOKAUPASTAAN.

FOR ALL MY BLOG READERS -10% OFF WITH THE CODE 08113 FROM PUHDISTAMO WEBSTORE.

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.