20/12/2016

AAMUSTA ILTAAN -ASU

Oma tyyli

aamusta iltaan -asu_Massimo Dutti

 

Viimeistä viedään, itselläni on nimittäin enää yksi työpäivä jäljellä ennen Joulua, sillä keskiviikkoaamuna suuntaamme Tallinnaan yhdessä veljeni perheen kanssa. Menemme muutamaksi yöksi Viimsi Spa‘han rentoutumaan, uimaan ja pitämään hauskaa lasten kanssa. Palaamme aatonaattona takaisin Suomeen viettämään Joulua meille. Ihana hulabaloo taas luvassa. Lomailuun ei sen pahemmin ole itselläni yrittäjänä aikaa, mutta hiukan löysemmin tulen ottamaan Joulun välipäivät, sillä poikamme pitää hoidosta lomaa kyseiset päivät, aina Loppiaiseen saakka. Näinpä siis hetkellinen paluu vauva-arkeeni on taas luvassa (aiheesta tarkemmin aiemmissa teksteissäni täällä ja täällä), kun yritän yhdistää yrittäjyyden ja kotiäitiyden.

 

aamusta iltaan -asu_Massimo Dutti

aamusta iltaan -asu_Massimo Dutti

Tässä takuuvarma asukokonaisuus, joka toimii niin töissä kuin after workeillakin. Asu, kun “en ehdi vaihtaa missään välissä!“. Jos tiedän olevani koko päivän menossa erityylisissä tilaisuuksissa, niin usein luotan silkkipaidan voimaan. Varmistan näin, etten yli- tai alipukeudu, vaan näytän sopivan rennolta, mutta huolitellulta samaan aikaan. Suosin silkkipaitoja, sillä ne ovat ajattomia ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kuvissa näkyvän paidan ostin aikoinaan Massimo Dutti’lta Varsovasta Puolasta, mutta nykyäänhän kyseisen merkin liike löytyy myös Helsingistä Aleksanterinkadulta. Piipahdin avajaisissa ja sain mukaani kuvissa näkyvän viininpunaisen nahkapussukan, joka on osoittautunut todella käteväksi (ainoa miinus laukussa mielestäni on ISO stanssattu Massimo Duttin logo edessä, josta en oikein välitä). Pussukka on sopivan kokoinen, johon aamuisin laitan niin kortit, puhelimen, avaimet kuin huulipunankin ja sen jälkeen heitän sen isoon laukkuun, joka kulkee olallani harva se päivä. Helpottaa kummasti, kun pohjattomasta kassistani löytyy helposti ja nopeasti kaikki edellämainitttu tarpeellinen sälä. Mahdollista illanviettoa ajatellen Dutti toimii myös iltalaukkuna, silloin kun päätän jättää ison olkalaukun narikkaan.

Leveät, suoralahkeiset housut löysin puolestaan aikoinaan Zarasta ja Chanelin nilkkurit ostin käytettynä Los Angelesista. Hyvin riisuttu, mutta ajaton asukokonaisuus. Mikä on sinun jokapaikan asusi, jos tiedät, että et ehdi vaihtamaan vaatteita?

Translation: Once again trusting the basics. This is my ‘from 9 am to 9 pm’ outfit, you can nail any meeting or crash a party with this combo, don’t you think?

silkkipaita / silk shirt MASSIMO DUTTI

housut / pants ZARA

nahkapussukka / leather clutch MASSIMO DUTTI*

nilkkurit / boots CHANEL

kuvat / photos Johanna Piispa

*saatu / sponsored

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.